Tuborg Havn

4
Gennemsnit: 4 (1 stemme)
Tuborg Havnepark 15
Hellerup 2900
Danmark
55° 43' 34.752" N, 12° 35' 8.25" E

Tuborg havn er placeret i Hellerup - nord for Købehavn. Tuborg Havn var tidligere en trafik- og færgehavn, der betjente blandt andet Tuborg Bryggerierne, deraf havnens navn. Området har gennemgået en større renovering, og den nye havn stod færdig i 2007. Havnen ligger i et spændende bolig- og kontorområde med forretninger og det kendte Experimentarium. Der er kun kort vej til offentlig transport til Københavns centrum, hvor man finder eksempelvis Tivoli, strøget eller Nyhavn.

File 6917

I Waterfront Shoppingcenter, der er en del af Tuborg Havn, finder du både en Irma og en Netto, derudover mange specialforretninger og restauranter.

Clubroyal Tuborghavn er en café/restaurant, der byder både på frokost og aftensmad. Priserne er rimelig og maden er fransk inspireret. Der er fri internet i restauranten for gæster.

Frie pladser markeret med grønt er gæstepladser. Der fortøjres langs kaj, ved Y-bomme eller mellem pæle samt i bøjer. Anker må ikke benyttes.

Kongelig Dansk Yachtklub har hjemhavn i Tuborg Havn.

Sevædigheder

Experimentarium er placeret lige ved havnen. Leg dig til viden og gå på opdagelse i naturens love. Bestemt et besøg værd - og afsæt gerne god tid. Et besøg kan nemt vare 4-5 timer. Man bliver fanget i udstillingernes mange muligheder. Der er en lille café, hvor man kan købe mad og drikke. Det er også muligt selv at medbringe mad, der kan nydes i et lokale i stueetagen.

Waterfront Shoppingcenter er større shoppingcenter placeret i Tuborg havn. Her findes to supermarkeder og mange specialbutikker. Det er også muilgt at spise i centret.

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
HOs billede

Tuborg havn er vældig imponerende, men lidt for meget beton efter min mening.

File 6919  File 6920

bendsens billede

Det bliver heller ikke et sted, vi vil besøge. Vi er mere til træhuse og buske, og gerne et par fiskerbåde, hvor man kan købe nogle friske skrubber til grillen.

Det er charmerende med de to molefyr, rød og grøn Tuborg, men i vores øjne slutter charmen også dérFile 10947

Annonce