Snaptun Lystbådehavn

4.5
Gennemsnit: 4.5 (2 stemmer)
Havnevej 18
Juelsminde 7130
Danmark
55° 49' 19.002" N, 10° 3' 7.0416" E

Snaptun Lystbådehavn er placeret ved indstillingen til Horsens Fjord. Havnen ligger i naturskønne omgivelser, og er opdelt i en lystbåde- og fiskerihavn.

Det er muligt at proviantere i Snaptun Havnebistros minimarked, der har de mest basale dagligvarer. Ønsker man et større udvalg skal man til Glud (4 kilometer), hvor man finder en Daglig'Brugs. Der afgår bus til Juelsminde og Horsens fra havnen.

Havnen har legeplads og krabbebane til børnene. Havnens klubhus må gerne benyttes af gæstesejlere. I sommerperioden har havnen rejst et telt, hvor der er tilhørende grillpladser.

Snaptun Sejlklub har hjemhavn i Snaptun Lystbådehavn.

Seværdigheder

Området omkring havnen indbyder til vandreture i naturen. Der findes en afmærket kyststi indtil Juelsminde by fra havnen.

Glud museum er kulturhistorisk frilandsmuseum, der råder over spændende historiske bygninger fra Østjylland. Overorndet udstiller museet landbrug og landboliv på Juelsmindehalvøen i tidsperioden 1650 til omkring 1950. Udstillingerne består af 14 oprindelige huse fra området forsynet med indbo, der viser dagligdagen på de fede østjyske jorde i 300 år.

Der er daglige færgeforbindelser til Hjarnø og Endelave. Overfarten til Hjarnø tager kun 7 minutter.

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
Finn Johannsens billede

Fin havn med de mest basale faciliteter.

Annonce