Haderslev havn

3.363635
Gennemsnit: 3.4 (11 stemmer)
Haderslev 6100
Danmark
55° 14' 54.456" N, 9° 29' 56.1732" E

Haderslev havn har 3 havne operatører: Haderslev Kommune som driver Haderslev Lystbådehavn Nord på nordsiden af havnen, Haderslev sejlforening som ligger længst inde i havnen på sydsiden og Haderslev Sejl-Club som også ligger på sydsiden.

Haderslev Lystbådehavn Nord: www.haderslev.dk/borger/trafik-og-milj%C3%B8/havne, Adresse: Ved Havnen, 6100 Haderslev, 74 58 48 63

Haderslev Sejlforening: www.haderslevsejlforening.dk, facebook:haderslevsejlforening Adresse: Sydhavnsvej 1A, 6100 Haderslev.
Faciliteter:
Bad, Benzin 300 meter, Diesel, El, Gas, Grill, Hjertestarter, Kiosk/grillbar, Klubhus, Legeplads, Maste kran, Miljøstation, Opvask, flere Restauranter bla. sushi, Sejlmager, Supermarked, Toilet, Tørretumbler, Vand, Vaskeri, Værksted Bådkran indtil 10 ton, Infoskærm med bla. vejrudsigten, Dankort/visa,betaling af diesel, selvbetjening.
Havnepenge betales i automaten i forenings bygningen. Her findes der også brochure fra Haderslev turistkontor og andre informationer omkring oplevelser i og omkring Haderslev. Hos os er alt inkl. det vil sige strøm, vand og bad er med i havnepengene
Toiletter og baderum er i den vestlige gavlende af klubhuset, og de er åbne med brug af kode der står på betalingsbon fra havnepengeautomaten. Der er flere hyggelige grillpladser langs havnen, og en overdækket terrasse (ty i ly) hvor mad kan nydes ved det store runde bord. Der er terrasse i 1 sals højde med en flot udsigt over hele havnen hvor der er opstillet borde og bænke. Der er kraftig hotspot på havnen som er gratis, brugernavn og kode står ligeledes på bon fra automaten. Der kan så ses både tv og andre data krævende opgaver. Der er off road Diesel salg ved HSF.
Havnekontrollen kommer mellem 18-20

Haderslev Sejl-Club: http://www.haderslevsejlclub.dk, Adresse: Sydhavnsvej 1F, 6100 Haderslev.

Seværdigheder

Haderslev Domkirke, også kendt som Vor Frue Kirke, ligger placeret på byens højeste punkt. Kirken har hele 18 lysekroner, hvor de to ældste er fra henholdsvis 1605 og 1655. Tidligere havde domkirken også et kirketårn, men det styrtede ned ved en brand i 1627.
De sidste par år har havnen gennemgået en forandring fra erhvervs havn til kultur havn og har en del ny arkitektur at fremvise. Der skal her fremhæves den nye streetdome som helt sikker er et besøg værd. www.streetdome.dk

Haderslev dam er placeret vest for Haderslev by, søen er også Sønderjyllands største, og er oplagt til en gåtur. Omkring søen findes et rigt fugleliv.
www.visithaderslev.dk

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
Jans billede

Utrolig flot tur ind igennem Haderslev Fjord... Får næsten en fornemmelse af, at sejle på en flod nogle gange.

Helt sikkert et besøg værd.

Jan.

Finn Johannsens billede

Flot indsejling, fine faciliteter og gode indkøbs muligheder.

harryss billede

Haderslev fjord, skal opleves. Flot natur og spændende sejlads...

Go' havn og faciliteter. Midt i byen.

Rene Hornshøjs billede

Nye tiltag for i år i Haderslevsejlforening.
1. Der kan nu tankes diesel med kreditkort.
2. Der kan nu betales havne penge i automaten ved havnekontoret.
3. Der er nu gratis kraftig Wifi (adgangs koden står på bon fra havneautomaten)
4. Priserne er nu all inklusiv altså Overnatning, strøm, bad og vand.
5. 12 faste gæstepladser markeret med skilte (grønne pladser er selvfølgelige også frie)

0-9.99m = 120.-kr pr. døgn
10-11,99m = 140.-kr pr. døgn
12m+ = 160,-kr pr døgn

Følg os på facebook haderslevsejlforening
eller hjemmesiden : www.haderslevsejlforening.dk

Vi glæder os til at se jer. Smile

Annonce