Espergærde Havn

Viser nuværende, publicerede udgave af harbour Espergærde Havn, sidst redigeret af wsj den 26/11/2018 - 21:46
5
Gennemsnit: 5 (1 stemme)
Havnens telefonnummer: 
22 86 10 26
Ved Havnen 3
Espergærde 3060
Danmark
55° 59' 32.622" N, 12° 33' 44.6292" E
Havnepenge: 

2018:
Alle: 150,- / døgn.
Kode til bad og toilet udleveres af havnefogeden efter betaling af havnepenge.

Antal havnepladser: 
100
Frihavn: 
Frihavn
Blå flag: 
Nej

Espergærde havn er placeret ved Øresund syd for Helsingør. Havnen er en lille fiskeri- og lystbådehavn, der dog er meget idyllisk og charmerende. I sommermånederne spærres havneområdet af for kørende trafik.

På havneområdet findes en kiosk, hvor man kan handle de mest nødvendige varer, såsom brød, pålæg, øl og vand. Ønskes et større udvalg er der cirka 1,4 kilometer til Espergærde Centrum. Havnen byder også på en rigtig god fiskehandler, der sælger små madpakker lige til at tage med på tur.

Espergærde Sejlklub har hjemhavn i Espergærde havn.

Seværdigheder

Der er en meget lækker badestrand lige ved havnen. Stranden er meget populær, og er vejret godt vil der være mange mennesker ved stranden.

Louisiana, der er et moderne kunstmuseum er placeret syd for Espergærde ved Humlebæk. Louisiana er et internationalt museum med en betydelig samling af moderne kunst. Med sine over 3.000 værker er museets permanente samling blandt Skandinaviens største. Samlingen tager udgangspunkt i tiden efter 1945 og indeholder stort set alle genrer - med hovedvægt på maleri og skulptur.

Besejling: 
Espergærde havn kan anløbes døgnet rundt. En afmærket rende leder ind til havnen. Havnen er fyrbelyst med et rødt fyr. Der er en fartbegrænsning på 3 knob i havnebassinet.

Annonce