Attrup Havn

3.333335
Gennemsnit: 3.3 (3 stemmer)
Ladepladsen Attrup
Brovst 9460
Danmark
57° 2' 16.8828" N, 9° 27' 19.9548" E

Attrup havn er placeret i Limfjorden mellem Aalborg og Aggersund. Attrup Havn byder på moderne faciliteter. Havnen er renoveret, og der er opført et multifunktionshus med panoramaudsigt ud over Limfjorden.

Der er en campingplads cirka 800 meter fra havnen, hvor man kan proviantere i et begrænset udvalg. Der er i sæsonen åbent fra 14-19 samt om morgenen undtagen fredag og lørdag.

Attrup Bådelaug har hjemhavn i Attrup havn.

Seværdigheder

Hvisselhøj jættestue er et besøg værd. Jættestuen er placeret i Alsbjerg Bakker mellem Attrup og Brovst. Jættestuen indeholder 3 stenbyggede kamre, hvilket er meget specielt. Intet sted i Danmark har man hidtil fundet en jættestue med tre kamre bygget bag hinanden. Det første kammer er 8 meter langt. Det næste kammer er 4,5 meter langt og sidste kammer er 2 meter. Jættestuens kamre ligger symmetrisk placeret omkring en øst-vest gående akse.

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
HenningOlsens billede

Jeg har brugt havnen med stor fornøjelse. Der er et hyggeligt klublokale, som man kan anvende, og hvis det er den dag, hvor der sejles i de mange H-både, de har i Attrup er klubhuset fyldt med dejlige mennesker, der snakker om aftenens sejlads.
I den lille butik er der lokalt oksekød til salg. Prøv én af de fremragende bøffer - de smager pragtfuldt og kan nydes med udsigt over fjordens dejlige sejlvand.

Annonce