Assens Marina

3.5
Gennemsnit: 3.5 (2 stemmer)
Næsvej 29
Assens 5610
Danmark
55° 16' 3.468" N, 9° 53' 7.1412" E

Assens Marina er placeret på vestsiden af Fyn i Lillebælt. Assens by er gammel, og byder på mange specielle og særprægede huse.

Assens Marina er en moderne marina, der byder stort set på alt indenfor faciliteter. Ved marinakontoret er der opsat en betalingsautomat, hvor man som gæstesejler kan indbetale havnepenge og få udskrevet en billet for 1 dag af gangen. Automaten udsteder ligeledes gratis adgangskort til toiletbygningen og miljøstationen. Dog skal der indbetales et depositum på 30 kr for adgangskortet. Marinaens vaskemaskine/tørretumbler betales ligeledes med penge, der er sat ind på adgangskortet. Depositum og ikke forbrugt beløb refunderes, når kortet returneres i automaten.

Ved legepladsen i den nordlige ende af marinaen, mellem bro B og C og i den sydlige ende mellem bro F og G finder du grillpladserne med læhegn samt borde bænke.

En bybus kører jævnligt mellem marinatorvet og Assens by.

Seværdigheder

Assens har et kulturhus kaldet Tobaksgården - her er både biograf, udstillinger, café og koncertsal. Snyd ikke dig selv for en af de mange oplevelser, Tobaksgården byder på.

Har du lyst til at bevæge sig lidt længere omkring kan en cykeltur til det nærliggende gamle fiskersamfund Torøhuse på øen Torø være en oplevelse. Der kan lånes cykler i Marinaen.

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
Lisbeth V Larsens billede

Dokning

Torben Gs billede

Havnepenge i 2015: inkl strøm og vand
0-10 meter 135,-
10-12 meter 165,-
over 12 meter 210,-

Der skal ikke bruges kort til toiletter, kun til bad og vaskemaskine

boatmans billede

Når vinden er i nord, og retninger tæt om nord så er det en virkelig urolig skodhavn at ligge i.

Annonce