Rorleje

Finn Skov Nielsens billede
3
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 3 (1 stemme)

Jeg skal have skiftet mine rorlejer, når vejret bliver lidt bedre.
Er der nogen af jer der har erfaringer med det?

Finn

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
Michael Bo Andersens billede

Hej Finn
Hvad vil du vide, jeg skiftede mine sidste år

Hilsen Michael

Niels Clausens billede

Hej Finn
Jeg skiftede de gamle glidelejer til rullelejer sidste år. Det var ret dyrt (men hvad er ikke det, når det drejer sig om båd) og også noget besværligt, men resultatet er blevet rigtigt godt.
Hvis du vil køre til Vejle hvor min båd ligger på land skal jeg gerne vise dig det og jeg kan også fortælle dig lidt om hvad man skal gøre og navnlig ikke gøre hvis du vælger den løsning.

Mvh
Niels

Jan Christensens billede

Hej.

Se evt. på denne side http://www.en.duetta94.com/ , hvor der er link til et firma i Tyskland, hvor man stadig kan få masser af reservedele til Dehlerbåde.

Mvh Jan

Michael Bo Andersens billede

Hej
Den direkte linie
http://www.marina-team.de/ersatzteile.php
De har alt hvad der er af reservedele til Dehler af ældre dato ( med byggenr. Og hvad der er tilbage og ikke er tilbage samt mulighed for at bestille nye ting også.

Hilsen Michael

Finn Skov Nielsens billede

Hej
Jeg kender godt Grosenbrode, og har handlet der.
Det blev ikke i år jeg fik skiftet lejer i roret. Vil gerne vende tilbage til Niels og Michael til efteråret, når båden er på land igen, for at høre jeres erfaringer.
Finn

Hans-Oles billede

Hej
Jeg har også et problem med mit rorleje. Det er som om det begynder at gå mere stramt, når båden har ligget i vandet et stykke tid. Enten kommer der skidt ned ovenfra eller også suger nederste leje fugt og svelder op. Overvejer om det helt skal skiftes. Jeg har sat et rørstykke ind omkring rorstammen foroven for at begrænse mængden af skidt. Det har hjulpet lidt, men ikke fjernet problemet helt. Er der nogen der har samme problem/erfaringer.
Mvh Hans-Ole.

Annonce