Risbjerg Marine

Trine Søes billede
0
Din bedømmelse: Ingen
Telefon: 
87 20 60 08
Eksportvej 8
Them 8653
Danmark
56° 5' 54.6576" N, 9° 34' 24.1356" E
Detaljer: 

Siden Risbjerg Marine åbnede dørerne er det gået forrygende stærkt. Vi leverer ca. 200 bådsæt om året og servicerer en stor fast kundekreds.

Vores udstilling er fyldt op med et bredt udvalg af store cruisere, lækre speedbåde, forskellige kabinebåde og styrpultbåde og et stort udvalg af brugte sejlbåde. Så der er noget for enhver smag og enhver pengepung.

Vi er autoriseret forhandler af følgende mærker:

* Four Winns
* Ørnvik
* Ryds
* Linder
* Quicksilver
* Valiant
* Lodestar
* Mercury
* Mercruiser
* Brenderup trailers
* Beneteau Sejlbåde

Herudover sælger vi et stort antal brugte både, lige fra små joller til snekkebåde, kabinebåde, speedbåde og store cruisers og sejlbåde.

Vi samarbejder med de mest anerkendte grossister og importører af bådudstyr. I udstyrsbutikken finder du alt i redningsveste, fendere, tovværk, flag, anker, motorolie, tærezink, pumper m.v. Vi har Hempel bundmaling og ikke mindst en masse vandsportudstyr at kigge på. Er der udstyr, vi ikke har på lager, bestiller vi det gerne hjem til dig fra dag til dag.

Vores værksted servicerer alle motormærker og monterer udstyret til din båd. Vi har en meget professionel stab af medarbejdere, som sætter en ære i at udføre reparationer og vedligeholdelse, så du bliver tilfreds.

Hvert år opmagasinerer vi et stort antal både for vinteren i vores helt nye isolerede, aflåste og indhegnede hal i Knudlund. Ring og lav en aftale om vinteropbevaring, service m.v. af din båd for sæson 2009/10.

Kom og se det store udvalg - og gør en god handel.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Annonce