SAGA

5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 5 (2 stemmer)
Båd mærke og model: 
Kaldesignal: 
OXYK
Byggenummer: 
1
Produktionsår: 
1935
Hjemmehavn: 
Nuværende ejer: 
Teknisk data: 

Længde 25 m, bredde 5,80 m, dybgang 2,45 m, mastehøjde 22 m, sejlareal 280 kvm.

Interesseret i: 
Tursejlads
Sociale aktiviteter
Max distance fra mig: 
70kms
Datoer: 
Tir, 05/02/2013

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
Allan Lavridsens billede

wow, den er bare flot

Jegvan Åkerstrøms billede

Tak skal du ha'

Christian von Leck Østergaards billede

Med sådan en stor flot båd tager men vel ikke chancer i Limfjorden, jeg mener at man holder sig til sejlrenderne, da den ikke lige er til at skubbe løs igen.
Smukt skib, jeg må se hende en dag jeg er i nærheden.

Jegvan Åkerstrøms billede

Neej - det der med at sejle på grund er ikke noget vi kalkulerer med. Desværre er en del havne også lukket land p.g.a Saga's dybgang.
Kig endelig forbi.

Christian von Leck Østergaards billede

Jeg var for mange år siden på sommertur i Limfjorden i en Becker 27. Den stikker ellers ikke dybere end at en hver kan skubbe den i gang igen, men det lykkedes os alligevel at blive grundejere flere steder.
Men absolut et dejligt sted at sejle, ikke langt mellem havne og også nogen udfordringer på sine steder (ex. Nissum bredning).
Jeg købte min båd i Aalborg, for snart tre år siden, så det er nok snart på tide med et gensyn. Der var også noget med en kapsejlads, var det Mors rundt?

Jegvan Åkerstrøms billede

Jamen Limfjorden er et fantastisk farvand til ferie og tursejlads, selvfølgelig skal man være obs på afmærkningen men vest for Løgstør er der god plads at sejle på. Og ja, Nissum bredning og Løgstør Bredning kan være grumme i blæsevejr men betagende i fint vejr, men derudover sejler man i rimeligt smult vande.
Der er en kapsejlads Mors rundt som jeg ikke er så meget inde i, da det ikke lige er til vores størrelse og gaffelrig, jeg mener der er start/slut i Nykøbing. Vi har til gengæld kapsejladsen/regattaen Limfjorden rundt, hvor 6 havne besøges med dertil hørende musik og øltelte. Det plejer at være rigtig hyggeligt, den kan ses på www.limfjordenrundt.dk

Annonce