S/Y von Leck

4.666665
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 4.7 (3 stemmer)

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
Christian von Leck Østergaards billede

Jeg har ejet denne fine båd siden januar 2011. Båden er udstyret med varmt og koldt trykvand, pantry med gasovn/blus og kølekompresser. Kortbord, skipperkøje og forpeak med el-toilet og holdingtank. Salonen er udstyret med u-sofa i styrebord side og i bagbord side langsgående sofa, der let bliver til en god slingrekøje. Båden er udstyret med en ny 40 HK, fire cylinderet, Lombardini motor der virkelig er lækker i denne lidt tunge båd. Ud over 230v landstik med HPFI er der oliefyr og olie el-radiator. Alle Kings Cruiser 33 har Lloyd certifikat og er dermed oceangående. Der findes masser af stuverum og seks reelle voksen sovepladser. Det dybe sikre cockpit bliver hurtigt til en fin spisestue med cockpit-telt der lige er til at lyne på sprayhooden.
Den sejler super godt i frisk vind og her over, lidt tung i det på en svag vind.
Jeg har sejlet under barske vind forhold men har aldrig været det mindste utryg med båden.

Skipper Nic.s billede

Hej Christian
Kings Cruiser kender jeg kun fra navnet, men det lyder godt hvad du har at fortælle om den. Jeg er selv ejer af en båd i den størrelse, dog er min sådan ca. 3/4 kølet hvis man kan kalde det sådan, og den kan virkelig tåle noget vind. Som standard er den kun 90% rigget (Kvm/100kg.) Den tidligere ejer kom i den lokale avis, da det ved en kapsejlads, lykkedes ham at sejle vand på dækket. Jeg har ikke oplevet det endnu.
Men det jeg ville rose dig for, er det fantastiske billede du har af din båd, er det taget fra en færge, eller hvordan er i kommet helt der op ??

Hilsen, Nicolai

Christian von Leck Østergaards billede

Hej Nicolai

Tak for de pæne ord, billedet er taget fra dommertårnet på Kaløvig bådehavn.
På vores havn holder Team Danmark sejlerne deres træningsuger, så vi er godt udstyret med dommertårn.
Billedet er taget ved måltagning ved en onsdagssejlads, bag båden ligger en rød bold, målstregen er mellem bolden og tårnet.

En Kings Cruiser 33 er også underrigget, jeg har aldrig rebet storsejlet, kun rulle genuaen.
Den vejer næsten 5 ton, men den sejler rigtig godt og så er flush-dækket dejligt at arbejde på.

Men jeg må da sige at dit smukke skip er i en liga helt for sig og den store benzinmotor er nok rar at ha en dag i lillebælt med modstrøm.

God vind
Christian

Skipper Nic.s billede

Hej Christian
Selv tak for de smukke ord om mit skiv. Vi sønderjyder? må jo holde sammen, og hvad er bedre end at samles om noget smukt. Jeg har kigget i mange år (også ned i pungen) men da jeg så Victoria var jeg solgt, hende måtte jeg bare have. Jeg er ved at lægge nogle flere billeder ud på min side, med smukke detaljer fra båden. De 40 Hk. fra min Daimler-Benz, kommer altså fra diesel. Det er den legenedre Unimok motor (OM-636) der er basis, men den er bygget som marine motor, med stjerne og det hele.
Sønderjyde eller ej, selvfølgelig skal vi være venner, tak for opfordringen...
God påske
Nicolai

Christian von Leck Østergaards billede

Hej Nicolai

Sønderjyde er en tilsnigelse, jeg er fra Viborg, men min Farfar var sønderjyde, eller faktisk tysk, en del af det danske mindretal. Jeg kender mange gode sønderjyder, helt tilbage fra efterskoledagene. Jeg er altid blevet mødt med spontan glæde i Sønderjylland.
Ang. motoren så blev jeg snydt af navnet -Benz, i min båd ligger en Lombardini 4 cyll diesel motor, min svoger er entreprenør og han har en sandudlægger med samme motor, det gør ikke filtre og dele dyrere at købe dem gennem ham.
God påske
Christian

Annonce