Video - Test af Driphone, der gør iPhone vandtæt

Trine Søes billede
5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 5 (3 stemmer)

Elektronisk udstyr, eksempelvis en telefon, der bliver udsat for vand eller et fugtigt miljø er umiddelbart ikke en god kombination. Det bliver dog svære at undvære smarttelefonernes mange muligheder, heriblandt en del sejler apps. Jeg har testet et nyt cover til iPhone, der er blevet sendt til mig fra New Zealand. Det vandtætte cover har fået navnet, Driphone. Coveret fås også til Android telefoner, og indenfor de nærmeste måneder kommer der et cover til iPad. Coveret kan fås i 3 forskellige farver: sort, hvid og gul.

Jeg har testet om coveret er vandtæt og anvendeligt for os sejlere.

Se videoen, hvor vi tester DriPhone for iPhone

Jeg har også testet telefonens lyd og ikke mindst, om man kan føre samtale med coveret på. Her blev jeg imponeret, for der er faktisk ikke den store forskel på lyden med eller uden cover. Ingen problemer med at høre personen i den anden ende, eller omvendt. Kamaraet fungerer også upåklageligt - også under vand.

Pris

Prisen på et DriPhone cover er 99 australske dollars, der svarer til omkring 580 danske kroner. 580 kroner for et cover til en smartphone er umiddelbart ret dyrt, men set i den betragtning, at garantien ikke omfatter fugt og vandskader, så vil jeg hellere investere 580 kroner i, at jeg kan medtage min iPhone på vandet uden at være nervøs. Sagt med andre ord, så kan jeg varmt anbefale DriPhone - og glæder mig til at DriTab kommer til iPad.

Køb DriPhone her:  http://www.driphone.co.nz/

Relaterede Sejlnet artikler

Fugtskader i elektronisk udstyr ombord

Nyttig sejlerapplikation til iPhone

Vandtæt cover til din iPad

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
SejlerJohans billede

De har hævet prisen med 4 penge
http://www.driphone.co.nz/iphone-style-driphone-case-1.html
Jeg skal nu ha en alligevel Smile

Trine Søes billede

Hmm kapitalister...ej produktet er nu godt, så de 4 dollars fra eller til gør nok ikke den store forskel. Men tak for de kvikke øjne alligevel SejlerJohan.

Mvh

Trine

Annemettes billede

Fed idé og lige, hvad jeg står og mangler til sommer.

Annemette

Mads Petersens billede

Det er sjovt at se, hvordan der opstår et behov for nye produkter hele tiden.

Er endnu ikke hoppet med på den bølge med smartphones, men der overvejes kraftigt. Den gamle Nokia trænger godt nok til en opgradering. Er der noget specielt man skal tænke på, hvis den skal kunne bruges til at hente sejler apps?

Allan Lavridsens billede

Sejlnet har masser af artikler om både iphone og android, som er de 2 suverænt største systemer. De fleste apps kommer tilbegge Smile

HOs billede

go´daw i stuen Sorry hvis jeg spørger dumt, men kan denne ikke det samme - lidt billigere?

http://abc-netshop.dk/da/produkt/biologic-iphoneholder-til-cykel-iphone-4-og-4s

Trine Søes billede

Hej Hans

Hej fra kontoret ;o) - den du har fundet er ikke den samme. Men jeg har fundet ud af at Hellers sælger en Driphone/Aryca til 299 kroner - http://hellers.dk/gaveartikler/aryca0004/vandtaet-iphone-4-cover-bla-aryca

Trine

HOs billede

Trine - det er sgi da godt nok billy - generelt har de da nogle "gode" priser hos Hellers kan jeg se.

Annonce