Sejlnet.dk ønsker alle sejlere et godt nytår

Trine Søes billede
5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 5 (2 stemmer)

Så er året ved at rinde ud, og 2010 synger på sidste vers. 2010 var året, hvor Sejlnet.dk kom online og vi glæder os til at byde 2011 velkommen, hvor vi vil fokusere på at gøre Sejlnet.dk endnu bedre.

I det nye år vil vi koncentrere os om at bringe flere rejse- og turbeskrivelse som inspiration til tursejlads. Vi vil bringe anmeldelser af havne, så du ved, hvad du kan opleve og forvente inden, du anløber havnen. Hvis du har forslag til, hvilke havne vi bestemt må besøge, hører vi gerne fra dig. Vi vil også bruge tid på at teste og anmelde udstyr, du kan have gavn af som sejler.

Vi glæder os til at besøge og rapportere fra forårets 2 store bådmesser - Fredericia Boatshow og Både i Bella. Det skal blive spændende at se, hvad der kommer af nye både og produkter på markedet. Til september er vi selvfølgelig med, når Flydende Fritid i Marselisborg lystbådehavn løber af stablen, som en del af Århus Festuge.

Vi vil selvfølgelig være på pletten, når årets Palby Fyn Cup skydes i gang. Vi glæder os til at opleve Danmarks største kapsejlads fra nærmeste hold, så glæd dig til masser af billeder og video.

Vi håber også flere af jer sejlere vil være mere aktive på Sejlnet.dk, hvor du kan oprette din egen sejlerprofil. Det er altid spændende at se billeder af jeres både og sejlture. Husk, at du kan synkronisere din Facebook profil med Sejlnet.dk - det er nemt og ligetil. Planlægger du en spændende sejltur i sæsonen, og har du lyst til at dele den med andre sejlere, så kontakt os, og du kan blive skribent.

Vi håber, I alle får mange gode timer på vandet i 2011. Må sejlsæsonen 2011 byde på mange solskinstimer og hyggestunder i de danske havne. I et håb om et godt sejlerår med masser af oplevelser og aktiviteter, vil vi gerne takke jer alle for støtte og opbakning i 2010 og ønske jer alle et rigtig godt nytår.

Sejlnet.dk

Annonce