Nyttig sejlerapplikation til Iphone

Trine Søes billede
4
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 4 (2 stemmer)

 

Smartphones har for alvor vundet indpas hos danskerne, og en ting er sikkert - de er fremtiden. Sejlnet.dk har set nærmere på en vejr applikation til Iphone fra Apple. Der findes flere hundrede tilgængelige applikationer til Iphone via Apples kendte App Store, og nogle af dem er selvfølgelig rettet mod sejlere. App Store er allerede installeret på Iphone, når du køber den, og kan bedst beskrives som en lille butik, hvor du kan hente små programmer til din telefon.

Mange af applikationer kan downloades eller prøves gratis, så man lige kan vurdere programmerne, inden man eventuelt bruger penge på dem. Et andet godt råd er at læse anmeldelserne af en applikation, inden du bruger penge på at købe den.

WeatherPro - så har du tjek på vejret

Som sejler er man afhængig af vejret, og det er god stil at være på forkant med udviklingen i vejret, så man ikke overraskes på vandet. Der findes mange applikationer, der er baseret på vejret. DMI har udgivet applikationen "Byvejr", men WeatherPro er efter min mening et bedre redskab for sejlere. Dels er præsentationen af informationen bedre i WeatherPro, og der er langt flere detaljer og tilgengældelig oplysninger.

File 1037File 1040

Vejrudsigt for Kerteminde fra WeatherPro - perfekt til sejlere

File 1043

DMI's byvejr byder ikke på det store for sejlere

Med Weather Pro har du fuldt overblik over vejret - ikke bare der hvor du er, men i hele verden. Du skal blot taste navnet på din lokation - eksempelvis Svendborg, som jeg har indtastet i de nedenstående billeder. Dernæst bliver resultatet vist let og overskueligt på din skærm.

File 1046File 1049

Jeg indtastede blot bynavnet og trykkede "Søg" og resultatet kom med det samme

Let ved at finde steder

Jeg har endda udfordret programmet med at indtaste bynavne eller ønavne, der er ikke er så store - og programmet har kunne vise mig et resultat hver gang for det pågældende sted. Det er også smart at programmet dækker hele verden, således man er opdateret med vejrudviklingen, hvis man sejler andre farvande og lande end de danske.

WeatherPro viser desuden animerede vejrprognoser og visning fra vejrsatellitter. Kigger man efter mere end bare temperatur, sol eller regn, er dette applikationen, man skal have på sin iPhone.

File 1052File 1055

Animeret vejrudsigter - perfekt til sejleren der vil være på forkant med vejret.

WeatherPro applikationen koster 24 kroner i App Store, og det er ikke dyrt efter min mening. Du kan også selv indstille, hvordan du vil have data vist på skærmen. Data fra WeatherPro er baseret på tyske satelitter og vejrobservationer.

Applikationen fås også til Android brugere, så fortvivl ikke, hvis du ikke har en Iphone.

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
Torben Jensens billede

Tak, for gode oplysninger.
Får min iphone inden så længe, og vil helt sikkert få denne app.
Torben Jensen

Trine Søes billede

Hej Torben

Jeg kan så meget anbefale denne her app - DMI er noget biks i forhold til Weather Pro. Hvis man står på ski, kan man også købe tillægsprodukter, der viser snemængder og prognoser for et givent område.

Jeg havde weather pro med i telefonen i hele 2011 sæsonen, og den skal i hvert fald også med i år.

Trine

Annemettes billede

Jeg har haft denne app siden i sommers, og jeg er lige så tilfreds som Trine Søe. Kan varmt anbefale den, også selv om den koster penge. De penge er rigtig godt givet ud for et pålideligt produkt. Det bliver nærmest lidt en vane at tjekke vejret, og man kan følge udviklingen meget nøje.

Annemette

Annonce