Konkurrence - Vind Mirka slibemaskine til at fjerne bundmaling

Trine Søes billede
5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 5 (5 stemmer)

Alle bådejere kender til processen med at fjerne bundmaling fra båden. Hvis man ikke får slæbet i bund engang imellem, får man en ujævn bund, der går ud over farten i båden. Vi har set nærmere på en slibemaskine fra Mirka Scandinavia, der kan hjælpe dig med at slibearbejdet til en nemmere proces.

Vind slibemaskinen fra Mirka Scandinavia

I samarbejde med Mirka Scandinavia har vi besluttet, at slibemaskinen med en kasse slibeskiver bliver udloddet til en heldig Sejlnetbruger, der inden udgangen af december 2011 har brugt Sejlnet til at vise en sjov video, dejlige sejler billeder, en lækker båd, en god gruppe debat eller skrive et spændende log-indlæg. Vi udvælger de bedste indlæg og trækker lod den 1. januar 2012. Præmien sendes derefter til den heldige vinder.

Det er kun sejlrelaterede indlæg, der kan deltage i konkurrncen. Har du ikke allerede en Sejlnet profil, kan du oprette en her.

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
Trine Søes billede

Vi har nu fundet en vinder af konkurrencen. Vinderen blev JN.

JNs billede

Hej trine,

hvor er det SKØNT ! Shock))

Jeg takker og bukker - og maskinen vil blive flittigt brugt til foråret, for som mange andre sejlere har jeg flere gange udskudt projektet med at fjerne de gamle lag bundmaling... og vi besluttede os netop for kort tid siden til at det kommende forår SKULLE bruges til at komme i bund med de gamle lag.... og dét kan vi så nu Shock))

Tusinde tak !

Og så skal I også have tak for et site som er anderledes og spændende ! det er en fornøjelse at læse de mange indlæg og se de mange gode billeder.

Godt Nytår til alle !

mange hilsener fra en glad

JN

Yachtskipper Martins billede

Hej JN

Nu da vi jo alle ved at du sejler i skærgården og nu har en fin slibemaskine.

Kan du måske nu titulere dig Skærsliber!

Tillykke med lodtrækningen!

G.N.
Martin

JNs billede

Hej Martin,

Shock)) - hehe. Og tak for det.

Jeg glæder mig rigtigt meget til at få afprøvet maskinen her til foråret - som vi alle vist håber snart kommer (vinteren lader heldigvis vente på sig, og kommer måske slet ikke rigtigt).

Hilsener

JN

Kaptajnen - Jesper N.s billede

Og har nu moderniseret profilnavnet til noget der er mere brugbart.

Hilsen

JN-->Kaptajnen-->Jesper N.

Annonce