Klintholm Marina er gået konkurs

Trine Søes billede
4
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 4 (4 stemmer)
Danmark
54° 57' 13.2768" N, 12° 27' 53.0856" E

Klintholm Havn er placeret på sydøstside af Møn, øst mod Østersøen. Klintholm Havn blev for nogle år tilbage opdelt i 2 havne, da private anlagde et stort feriecenter med tilhørende marina. Det betyder i praksis, at havnen er opdelt i en fiskerihavn og en marina for lystbåde. I forbindelse med opførslen af feriecentret blev der udstedet en klausul om, at lystbåde skulle anløbe marinaen og ikke fiskerihavnen.

File 5811

Et større feriecenter blev opført sammen med marinaen

Klintholm Marina er kendt for dårlig service

En tysker ved navn Walther Söhle har de sidste 3-4 år ejet og drevet Klintholm Marina, og dette har ikke været med den store succes. Walther Söhle ansatte en tysker ved navn Frank Preuss til at være havnefoged. Blandt tursejlere er det hurtigt rygtes, at servicen i Klintholm Marina er så ringe og uforskammet, at man hellere bør gå i havn et andet sted, hvis det er muligt.

En tursejler skriver på Havnebarometeret:

Det er ØV at skulle skrive, at havnen ikke mere er et besøg værd. Havnefogeden er direkte ubehagelig og uforskammet. Vi var der d 13/6-2011 og oplevede, at en kvindelig gæst fik en verbalt og korporlig overfusning af havnefogeden og blev smidt ud af baderummet. Ved en anden lejlighed har vi spurgt havnefogeden, om han da ikke skulle lære bare lidt dansk, for de nordiske gæsters skyld, men fik svaret, at det var en TYSK havn og derfor ville han ikke tale andet end tysk. Havnefogeden fuldstændigt ude for pædagogisk rækkevidde

Der har ligeledes været problemer med, at der ingen strøm har været i marinaen, fordi regningerne ikke er blevet betalt. Nu er marinaen gået konkurs, og hvad der nu skal ske med marinaen er uvist.

Lystsejlere er velkomne i fiskerihavnen

Sejlnet har talt med fiskerihavnens havnefoged Michael Larsen, der kan bekræftige, at Klintholm Marina er gået konkurs. Det skal jo sikkert holdes en tvangsaktion over marinaen, men tidshorisonten er usikker. Det kan nemt trække ud, fortæller Michael Larsen. Lystsejlere skal dog være velkomne til at anløbe fiskerihavnen, og vi vil gøre meget for at finde plads til dem, så de ikke sejler forgæves - ikke mindst yde dem en god serice, afslutter Michael Larsen.

File 5812

Lystsejlere er velkomne til at anløbe fiskerihavnen, hvor forholdene er i orden

Klintholm Havn bliver brugt af mange lystsejlere hvert år, når man vil sejle videre til eksempelvis Bornholm eller Sverige.

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
Allan Lavridsens billede

Det lyder da helt vildt at en ubehøvlet havnefoged kan ruinere en hel havn. Så er investor fandme en klaphut Smile

Niels Erik Høibergs billede

Vi besøgte Klintholm Havn i sommeren 2011, og oplevede en højst besyndelig havnefoged og hans lige så besynderlige assistent !!! Vi fik dog underdanigst lov til at betale havnepenge med DKR, nu når vi ikke lige havde euro med !!!
Skulle have overnattet et par dage i havnen, men foretrak at ligge os for svaj udenfor havnen for ikke at forstyrre "herren" yderligere - Magen til klaphat skal man lede længe efter
Sejlerhilsen fra
Waikiki, Frederiksværk

Allan Lavridsens billede

Det lyder som om det var fuldt fortjent at de gik konkurs. Lad os håbe havnen finder en bedre ejer og en gladere havnefoged.

Charlotte Rasmussens billede

Har også hørt rygtet om de gale tyskere fra Klintholm Marina. De har afvist flere både, fordi de ikke havde euro med i pungen. Ja, undskyld men mig bekendt, er vi stadig i Danmark...Det kan vist kun blive bedre fra nu af.

Finn Larsens billede

Det er virkelig befriende, at nærlæse de indlæg, som Klintholm Havn har fået med på vejen. (så kan vi nemlig føle os sikre på, at vi ikke var de eneste, som havde en underlig oplevelse med den tysktalende havnefoged i sommeren 2011).Vi har i vores logbog skrevet en rigtig gyser om forhåbentlig Danmarks underligste og forhenværende havnefoged.
Vi ønsker held og lykke til de nye ejere af havnen, og I kan helt sikkert kun gøre det bedre.

Drabant 27-sejler
Finn Laarsen

Jenss billede

Hvor er det dejligt at blive bekræftet i at god service er et vigtigt parameter for om en virksomhed kan drives på rentabel måde.
Det undrer bare at sådan en havnefoged, har kunnet få lov til at opføre sig sådan over for kunderne, i så (forholdsvis) lang tid, uden der fra ledelsen blev grebet ind?
Eller var de, de eneste der ikke kunne se det?
Nå men beliggenheden fejler i hvert fald ikke noget for havnen, så mon ikke der melder sig nogen til at drive den videre.

bendsens billede

Så er Klintholm Lystbådehavn kommet på danske, eller måske snarere kommunale, hænder igen.

Ny ejer er Vordingborg Kommune, som også driver fiskerihavnen.

http://www.sn.dk/Konkursramt-marina-overtaget-af-kommunen/Vordingborg/ar...

Annonce