Jessica Watson tæt på at være yngste solosejler

Trine Søes billede
4.5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 4.5 (2 stemmer)

 

Jessica Watson satser på at blive den yngste solosejler, der uden hjælp har sejlet rundt om jorden, når hun efter planen lægger til ved Sydney i starten af maj måned. Jessica er nu meget tæt på hendes mål, der har budt på forhindringer undervejs.

Planen var at sejle non-stop og uden hjælp. Det betyder, at Jessica under jordomsejlingen, ikke må modtage noget fra andre og ikke må fortøjre til en anden båd eller gå i havn. Rådgivning via radiokommunikation er dog tilladt. Jessica har under hele hendes tur blogget og fået mange fans - du kan følge hende her

Jessica stævnede ud fra Sydney i Australien den 18. oktober sidste år i hendes båd "Ella's Pink Lady". Jessica havde dog startvanskeligheder, idet hun kolliderede med en 60.000 tons tung kul coaster allerede mindre end 24 timer efter afgang fra Sydney. Den unge Jessica ringede hjem til sine forældre klokken 2 om natten og overbragte dem nyheden. I sammenstødet med coasteren havde Jessica fået ødelagt masten på Ella's Pink Lady.

Jessica måtte for motor vende tilbage til land for at få båden repareret. Jessica havde dog ikke opgivet drømmen om at blive den yngste solosejler, og stævnede atter ud efter båden var blevet fixet.

File 373

Jessicas Ella's Pink Lady

Det forventes, at Jessica når Sydney i starten af maj måned. Lige nu driller dårligt vejr i området Jessica, der har tvunget hende ud på en lidt længere rute sydpå mod Tasmanien.

 

 

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
Allan Lavridsens billede

Det er bare så cool.. Jeg vil også afsted.. NU

Annonce