Beneteau både forhandles igen i Danmark

Trine Søes billede
4.4
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 4.4 (5 stemmer)

 

Beneteau sejlbåde forhandles endelig igen i Danmark. De lækre og elegante franske både, der er meget populære især i udlandet, kan igen købes hos en dansk forhandler.

Risbjerg Marine i Silkeborg er klar til at sælge Beneteau Sejlbåde fra deres domicil i Silkeborg. Risbjerg Marine har mange års erfaring i sælge motorbåde og tilbehør, men har i følge direktør Ole Risbjerg længe været på jagt efter et anerkendt mærke indenfor sejlbåde. Da bådkommissæren A/S i Kerteminde sidste år gik konkurs, var der ingen sælger af det franske Beneteau bådmærke i Danmark, og det fik Risbjerg Marine til at ansøge om at blive forhandler. Faktisk har Risbjerg Marine længe været på jagt efter det helt rigtige bådmærke.

Beneteau et godt valg

Beneteau blev valgt udfra, at deres sejlbåde fåes i tre overordnet varianter; Oceanis, First og One Design. I de forskellige varianter svinger størrelserne på bådene. Med andre ord - Beneteau sejlbåde har et bredt udvalg, hvilket gør, at mærket appellerer til et bredt publikum. Beneteau er ligeledes kendt for gode sejleregenskaber, god komfort, elegant layout og høj kvalitet. Netop udfra denne betragtning ansøgte Risbjerg Marine om at blive forhandler af Beneteau i Danmark.

File 393

Beneteau Oceanis 34

Ole Risbjerg fortæller til Sejlnet, at planen er, at Beneteau sejlbådene skal udstilles i Risbjerg Marines indendøres udstillingsbygning, der blev opført for 2-3 år siden. Her kan bådene opleves fra platforme, der ombordstigningen nem. Man vil hele året rundt kunne opleve bådene - og være beskyttet mod vind og vejr.

Flydende bådudstilling til næste år

Ole fortæller, at planen er næste sommer at få en flyvende bådudstilling i Øer Maritime Ferieby ved Ebletoft. Her vil man kunne opleve bådene i deres rette element samt prøvesejle, hvis man påtænker at købe en Beneteau sejlbåd. Den flydende bådudstilling er et samarbejde mellem Risbjerg Marine og Scancharter. Scancharter har i mere end 15 år udlejet både i Danmark, og er netop placeret ved Øer Maritime Ferieby.

Kan man ikke vente på den flydende udstilling, må man tage til Risbjerg Marine, hvor også 14000 kvm udendørs udstilling er fyldt op med et bredt udvalg af store cruisere, lækre speedbåde, kabinebåde, styrpultbåde og nu også de lækre Beneteau sejlbåde, der står i den opvarmede udendørs udstillingen.

Sejlnet vil besøge Risbjerg Marine, når Beneteau bådene er plads i udstillingen.

Annonce